CSAPATBAJNOKSÁG

Tisztelt Csapatok, Csapatvezetők!

A megadott határidőig minden csapat nevezés rögzítésre került a PONGER rendszerben, így szombaton délelőtt elkészült a sorsolás. SZUPER! Köszönöm mindenkinek!

A versenykiírásban leírtakhoz, jelen helyzetben az alábbi kiegészítést tesszük a bajnokság lebonyolítására vonatkozóan:

  • egyfordulós lesz a bajnokság
  • a bajnoki fordulók kéthetes intervallumokra vannak kiírva
  • minden mérkőzés lejátszásának határideje 2021. március 31.
  • lehetőleg a bajnoki fordulók sorrendjében szervezzék a csapatkapitányok a mérkőzéseket, amennyire ez lehetséges jelen helyzetben
  • Március 31-én áttekintjük a bajnokság állását, az aktuális járványügyi helyzetet, és döntünk a folytatásról, a tervezett rájátszásról, illetve a befejezésről.

A döntések hátterében a jelenlegi járványhelyzet áll. Alapvetően nem szeretnénk időkorlátok közé szorítani a csapatokat, hiszen ebben a helyzetben abszolút érthető, ha valaki nem szeretné, vagy nem tudja vállalni a játékot. Viszont amikor lehet és amit tudunk, akkor játszunk… Március 31-én megnézzük, hogy állunk.

A sorsolás megtekintése, a csapatadatok, az eredmények feltöltése, azaz minden adminisztráció a PONGER felületén történik.

A mérkőzéseken most is a papír alapú mérkőzéslapot kell használni, és valamilyen formában (pdf, fénykép) feltölteni a PONGER-be, az eredmények rögzítését követően.

Mivel a PONGER innentől kezdve mindenki számára elérhető, a bajnokság menetét, az eredményeket, az egyéni versenyeket, a ranglistát, azaz minden kapcsolódó információt a csapatok minden tagja nyomon tudja követni a PONGER felületén. Használjuk mindannyian, nézzük meg hogy működik… Ha van tapasztalat, észrevétel, ötlet a felhasználást illetően, azt osszátok meg a fejlesztőkkel!

csabi@ponger.hu

A csapatmérkőzések lejátszására az ATSK az alábbi lehetőségeket tudja fel ajánlani:

  1. Az ATSK Teremben – 4.200.-Ft/mérkőzés
  • Kedden és csütörtökön 19.30 órától 2 x 2 asztalon két csapat mérkőzés lejátszására van lehetőség
  • Hétfő, szerda, péntek amatőr játék időszakban is lehet játszani CSB mérkőzést, ha van szabad asztal 18 – 21, esetleg 22 óráig. Foglalás az online foglalási rendszerben, az ATSK honlapon (www.atsk.hu)
  • Hétvégén előre egyeztetett időpontban is lehet játszani (30/852 6556)
  1. Az SZTE Sportközpont Asztalitenisz Termében – 2.400.-Ft/mérkőzés

(Szeged, Hattyas u. 10.) csütörtök 19.30 – 21 óráig (3 asztalon) – 1 csapat mérkőzés lejátszására van lehetőség

A CSB mérkőzésekre vonatkozó díjat a pályaválasztó csapatnak kell rendeznie.

A fenti időpontokra előre be kell jelentkezni, hogy ne legyen ütközés, illetve ne legyen egymásra szervezve több mérkőzés az adott időpontra!

Egyelőre a 30/852 6556-os telefonszámon lehet pályát foglalni. Rövidesen online is lehet majd foglalni, nemsokára írok ezzel kapcsolatosan.

A CSB nevezési díjakat ki fogom számolni, és kiküldöm a csapatkapitányoknak e-mailben, amelyet az ATSK irodában vagy átutalással lehet rendezni a versenykiírásban megadottak szerint.

Jó játékot mindenkinek! Remélhetőleg ebben a formában végig tudjuk játszani a bajnokságot, és a járványhelyzet is nagymértékben javulni fog…

Üdvözlettel: Márki Ernő               CSMASZ