CSB INFÓK

Tisztelt Csapatok, Csapatvezetők!

A tegnapi megbeszélésen az alábbi döntéseket hoztuk a megyei csapatbajnokságot illetően, tekintettel a járvány miatt kialakult bizonytalan helyzetre:

  1. Egyelőre halasztjuk a bajnokság megkezdését.
  2. Kialakítjuk a csoportokat, jelen állás szerint marad a 3 csoport. Bácsi Berci és Szanka Csaba összerakja a PONGER regisztrációkat, hogy amikor lehet, zökkenő mentesen tudjon elkezdődni a bajnokság, amelyet ezután folyamatosan nyomon lehet majd követni az interneten. Ha valakinek kell még segítség, ők segítenek.
  3. Egyfordulós lesz a bajnokság, amennyiben marad idő, akkor rájátszással fog végződni (alsóház – felsőház)
  4. Ameddig zárva lesznek az iskolák, két lehetőséget látunk az mérkőzések lejátszására:
  5. pályaválasztó csere, ha az ellenfél tud helyszínt biztosítani
  6. hétvégi időpontban olyan teremben, ahol lehet játszani (pl. ATSK Terem, akár tornarendszerben) Ez a le nem játszott mérkőzések számától függ, illetve szervezés kérdése

Egyéb információk:

  • Mellékelve küldöm a tervezett csoportbeosztást, amelyet a tavalyi eredmények, illetve a beérkezett nevezések alapján raktam össze.

Ez még változhat! Kérem nézzétek át, és jelezzétek, ha van észrevétel, kérdés. Ez nem végleges, annál is inkább, mert van még kérdőjel a nevezéseknél. (pl. Csanytelek) Könnyen lehet, hogy most nem egyenlő létszámú csoportok lesznek. Úgy néz ki, hogy a megye III. osztályban lesz a legtöbb nevező.

  • A nevezési díjakat egyelőre nem kell befizetni, várjuk meg a nevezések véglegesítését, és utána kiküldöm minden csapatvezetőnek a nevezési díj összegét.
  • Szeptember 20-án, vasárnap megrendezzük a HÓD ASE Kupa Amatőr Ranglista versenyt

Márki Ernő szervező