Novemberben indul a CSB!

Tisztelt Csapatok, Csapatvezetők!

Bizonyára már várjátok a bajnokság megkezdését, illetve a vonatkozó információkat.

A megyei csapatbajnokságot november elején tervezzük elindítani.

 1. Kialakítottam a csoportokat. Marad a 3 csoport. Mellékeltem a csoportok beosztását, illetve a fordulók időpontjait.
 2. Egyfordulós lesz a bajnokság, amennyiben marad idő, akkor rájátszással fog végződni (alsóház – felsőház)
 3. Ameddig zárva lesznek az iskolák, két lehetőséget látunk az mérkőzések lejátszására:
 4. pályaválasztó csere, ha az ellenfél tud helyszínt biztosítani
 5. hétvégi időpontban olyan teremben, ahol lehet játszani (pl. ATSK Terem, akár tornarendszerben) Ez a le nem játszott mérkőzések számától függ, illetve szervezés kérdése
 6. A nevezési díjakat egyelőre nem kell befizetni, várjuk meg a nevezések véglegesítését, és utána kiküldöm minden csapatvezetőnek a nevezési díj összegét.
 • FONTOS! Az előző bajnokságban használt regisztrációk már nem érvényesek, mivel az a teszt felületre vonatkozott. Bácsi Berci és Szanka Csaba segít összerakni az új PONGER regisztrációkat, hogy november 02-án zökkenő mentesen tudjon elkezdődni a bajnokság, amelyet ezután folyamatosan nyomon lehet majd követni az interneten. A mellékelt táblázatban jelöltem, hogy mely csapatok vannak már regisztrálva csapatként a PONGER rendszerben. Még itt is van tenni való, illetve az egyéni játékosoknak is be kell regisztrálni ahhoz, hogy a mérkőzéslapon be lehessen jelölni őket, mint játékosokat. Kérem, hogy ebben mindenki legyen aktív, hiszen csak így fog tudni elindulni a bajnokság!

A csapatbajnokságban való részvétel feltétele a PONGER rendszerében történő regisztráció. 

Pontosabban a játékosok részére:

1) A játékosoknak regisztrálniuk kell a ponger.hu oldalon (REGISZTRÁCIÓ gomb).

2) A regisztráció után be kell állítaniuk magukat JÁTÉKOS státuszba. Ezt a regisztrációt követően mindenki a saját profil oldalán az ADATLAP gomb megnyomása után tudja beállítani. A kitöltéshez segítséget nyújt a bal felső sarokban található piros ütőre (benne egy “i” betű) kattintva. Az eddig megszerzett egyéni élőpontos ranglistapont a http://csmasz.hu/elopontos-ranglista/ oldalon található (Nyilvántartó szervezet: CSMASZ).

A bajnokságban nevezett csapatok regisztrációjához szükség van még a játékosok klub vagy csapat hovatartozásuk rögzítésére, amelyet az alábbiak alapján lehet megtenni:

 • Mindenki a saját profil oldalán, lent a KLUBTAGSÁG RÖGZÍTÉSE gombbal tud a saját klubjához vagy csapatához jelentkezni online (Csatlakozás klubhoz vagy Csatlakozás csapathoz opció és kiválasztás).
 • Amennyiben nincs ilyen klub vagy csapat létrehozva a PONGER rendszerében – a SPORTSZERVEZETEK oldalon (https://ponger.hu/club) lehet ezt le ellenőrizni -, akkor keressetek minket az ugyfel@ponger.hu email címen,  a saját elérhetőségek megadásával.
 • A csatlakozást a klub/csapat adminja fogja elfogadni és teljessé válik a CSB-ben való indulás feltétele.
 • CSB nevezéseket az idén még a PONGER ügyfélszolgálata végzi el, ez jövőre minden jogosult számára (csapatkapitányok, klub vezetők) online elérhető lesz. 

Amennyiben van észrevétel, kérdés, keressetek. Most az a cél, hogy novemberig minden a helyére kerüljön, és a jelen feltételek között le tudjuk bonyolítani a 2020/2021-es megyei csapatbajnokságot.

Köszönöm az aktivitást!

Üdvözlettel: Márki Ernő               szervező