SIKERES ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIA!

DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2013/2014

Budapest, 2014. március 08-09.

 

 

 

 

Ezüstérmes a Bethlen Gábor Gimnázium (Hódmezővásárhely) csapata!

 

 

Az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntőjén Csongrád megyét fiú csapatban a Bethlen Gábor Gimnázium, Hódmezővásárhely (Kalla Lajos, Szikora Norbert), leány csapatban pedig Arany János Általános Iskola, Fábiánsebestyén (Salánki Alexandra, István Anita) képviselte.

Az egyéni versenyszámokban Sztanó Ancsa (Petőfi Sándor Általános Iskola, Szeged), Salánki Alexandra (Arany János Általános Iskola, Fábiánsebestyén), és Kalla Lajos (Bethlen Gábor Gimnázium, Hódmezővásárhely) jutottak be az országos döntőbe.

 

A Csongrád megyei fiú csapat szenzációsan szerepelt a csapatverseny során, hiszen egészen a döntőig meneteltek a vásárhelyi tanulók, ahol óriási csatában maradtak alul a tolna megyei csapat ellen. Megérdemelten állhatott fel a dobogó második fokára a Kalla Lajos, Szikora Norbert kettős. Külön ki kell emelni Kalla Lajos teljesítményét, aki 14 mérkőzéséből 13-at megnyert a nap folyamán, nagyban hozzájárulva ezzel a ragyogó eredményhez.

 

Az egyéni versenyszámokban is szépen szerepeltek a Csongrád megyei versenyzők.  Sztanó Ancsa (Petőfi Sándor Általános Iskola, Szeged) a 6. helyen, Kalla Lajos (Bethlen Gábor Gimnázium, Hódmezővásárhely) a 8. helyen zárta a küzdelmeket.

A csongrád megyei csapatot Bácsi Bernát edző segítette a verseny helyszínén.

 

 

 

 

Szeged, 2014. március 10.

 

 

 

Tisztelettel:    Márki Ernő

 

Diákolimpia csapat-2014